Глория поддържа снага-чудо с билков чай! Вижте как!

Запазената марка на Глория за добра фигура са билковите чайове!

Поп фолк величието Глория неведнъж е впечатлявала с перфектна визия. Неведнъж е и споделяла, че нейната тайна за добра фигура са билковите чайове.

Глория има завидна тяло!

Когато усети, че започва да не се чувства добре в кожата си, певицата твърди, че се подлага на прочистващ режим с билкови чайове и мед.

“Демир

През това време, което по правило трае няколко дни, Глория не консумира нищо друго, освен пресни плодове, съобразени със сезона, и билкови чайове, които овкусява с малко количество мед.

За да има ефект прочистването върху фигурата й, изпълнителката твърди, че спазва няколко основни правила. Както вече стана дума, плодовете да са според сезона, защото така може да си гарантира, че не бъкат от вредни вещества, стимулиращи растежа. Другото основно правило на певицата е медът да е закупен от доверени нейни производители, а билките, от които си приготвя чай, да са насипни и отново купени от производители, а не от кутии, тъй като в качеството на тези изсушени растения певицата определено се съмнява.

Когато само за няколко дни се подложи на този режим, Глория твърди не само че сваля килограмите, които понижават самочувствието й, но и кожата й става по сияйна и свежа, а тя самата добива лекота и добро настроение.

бутон за социални мрежи

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *