Старите билкари препоръчват тази билка за отслабване

Ето коя е билката, която се препоръчва за отслабване от древни времена

Билката гръмотрън е растението, което още нашите предшественици са използвали за справяне с излишните килограми. Още от годините, в които проблемът с излишните килограми не е бил толкова сериозен и не се е срещал толкова често, растението с розови цветчета се е радвало на особена популярност, когато някоя суетна мома е искала да понижи телесното си тегло.

Гръмотрънът гарантира отслабване!

С цел отслабване се използва корените на билката гръмотрън. Рецептите, които обещават отслабване с помощта на гръмотрън, не са една или две, но всички те са насочени към това, че резултатите, които се постигат са задоволителни. Нещо повече – приемът и понижаването на телесното тегло с гръмотрън обещава, че след спазването на определения режим няма да се стигне до обратно връщане на излишните килограми.

Често старите билкари препоръчват терапия за отслабване, в която гръмотрънът се комбинира с други чудодейни билки, сред които мента, бъз и мащерка, и допълват, че тайната на билката и на неиния почти магически корен се крие в това, че соковете, които се съдържат в корените му, имат доказан слабителен и диуретичен  ефект с ефект върху храносмилателната система.

Важно е да се има предвид, че билката се приема два пъти на ден – сутрин след ставане и вечер преди лягане за поне месец.

бутон за социални мрежи

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *