Да изгорим мазнините ЕТО ТАКА

Ако вече ви е писнало от онова увиснало коремче или любовните ви дръжки, то Билка.инфо ви напомня, че има 4 прости начина, които ще помогнат да се отървете от тях и то без допълнителен тормоз.

Водата

Всеки знае каква чудодейна лечителка е водата и колко мощни са нейните свойства. Но тя не е само за здраве – водата поага за топенето на мазнините, а освен това и засища апетита. Често, когато организмът е жаден, той изпраща сигнали на мозъка, но той не разпознава тези сигнали като жажда (или глад). За мозъка нуждата е еднаква. Затова и хората често ядат, когато всъщност са жадни. Само, пиейки редовно вода ще си осигурите нужната хидратация и здраве. Експертите препоръчват да пиете поне по 2 литра вода на ден

Сексът

Даа, това е идеалното средство, което помага с удоволствие да отслабнем. Но ако сме активни разбира се. Освен тяло, след един такъв сеанс, ние ще имаме и повече настроение за ежедневните си задачки.

Разходките сред природата

Това е още един от приятните начини да си помогнете в борбата с килограмите. Световната здравна организация препоръчва човек да се разхожда или да върви пеша минимум по 30 минути на ден. Това поддържа организма в баланс и метаболизма здрав, така че, следващия път, когато хапвате, вечерята ви ще бъде по-бързо усвоена.

Спортът

Естествено, това е златното руно на топенето на мазнини. Няма по-ефективен и по-бърз начин за стягане на дупето, от това да го размърдате.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *