Да изгорим мазнините ЕТО ТАКА

Ако вече ви е писнало от онова увиснало коремче или любовните ви дръжки, то Билка.инфо ви напомня, че има 4 прости начина, които ще помогнат да се отървете от тях и то без допълнителен тормоз.

Водата

Всеки знае каква чудодейна лечителка е водата и колко мощни са нейните свойства. Но тя не е само за здраве – водата поага за топенето на мазнините, а освен това и засища апетита. Често, когато организмът е жаден, той изпраща сигнали на мозъка, но той не разпознава тези сигнали като жажда (или глад). За мозъка нуждата е еднаква. Затова и хората често ядат, когато всъщност са жадни. Само, пиейки редовно вода ще си осигурите нужната хидратация и здраве. Експертите препоръчват да пиете поне по 2 литра вода на ден

Сексът

Даа, това е идеалното средство, което помага с удоволствие да отслабнем. Но ако сме активни разбира се. Освен тяло, след един такъв сеанс, ние ще имаме и повече настроение за ежедневните си задачки.

Разходките сред природата

Това е още един от приятните начини да си помогнете в борбата с килограмите. Световната здравна организация препоръчва човек да се разхожда или да върви пеша минимум по 30 минути на ден. Това поддържа организма в баланс и метаболизма здрав, така че, следващия път, когато хапвате, вечерята ви ще бъде по-бързо усвоена.

Спортът

Естествено, това е златното руно на топенето на мазнини. Няма по-ефективен и по-бърз начин за стягане на дупето, от това да го размърдате.

Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *