Да стегнем дупето – ето така

Трябва ви малко време и повече постоянство и след известно време ще имате онези изваени форми, които желаете. Ето три упражнения, които ще ви помогнат да стегнете една от най-сексапилната част от тялото си – дупето. Трябват ви около 10-15 минути на ден, за да ги правите.

“Фигурин

Упражнение 1

Легнете по гръб и отпуснете ръцете си по дължината на тялото. Разтворете краката на ширината на раменете и свийте колената. Повдигайте таза нагоре, след това го отпуснете надолу. Повторете 20 пъти, без да докосвате земята. Починете за 1 минута и повторете още веднъж. Правят се 3 серии от упражнението.

Упражнение 2

Поставете стол пред себе си и застанете странично към него (така че столът да се намира перпендикулярно на тялото ви). Правете странични махове, като се стараете да размахвате колкото се може повече. Направете 20 повдигания с левия крак, след това повторете същото и с десния. Задържайте крака си за няколко секунди във въздуха.

Упражнение 3

Хванете се с ръцете за кръста и изпънете гърба. Започнете да ходите с високо вдигнати колене. Направете 100 крачки. Упражнението може да изпълнява и на място.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *