Да стопираме алкохолизма

Прекомерната употреба на алкохолни напитки, граничеща дори със зависимост може да доведе до множество неприятности, странични и негативни последици, които се отразяват, както на болния така и на околните. Алкохолиците имат държание често точно като наркозависимите и не признават своя проблем, те не си представят деня без напитка, често предпочитат да пият, отколкото да се хранят и преди всичко – могат да скъсат всякакви връзки с близките хора.

“Фигурин

Състоянието има точните характеристики на всяко едно заболяване. Хубавото е, че може да се лекува, а лошото е, че то трябва да става само и единствено със силната воля на алкохолика. Ако тласкани от нуждата, породена от държанието на близък човек, искате да го откажете от алкохола, трябва да знаете, че почти сигурно начинанието ще бъде обречено на неуспех. А още по-лошо е, че често такива хора не признават проблема си и оттам идват всички неприятности. И все пак ние ви предлагаме една изпитана рецепта срещу неистовото желание да се пие. С условието, че трябва да става със съгласието на лекувания.

Във виното се слага 1 чаена лъжичка копитник на прах. Билката кара човек да изпитва отвращение и гадене щом пийне алкохол. Прави се, под медицински контрол.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *