Ето как да се излекувате от ЯЗВА!

Билка.инфо ви предлага лечебни растения, които пряко влияят върху лигавицата и язвите

Винаги, когато става въпрос за язвите на стомаха и дванадесетопръстника, е добре да се знае, че те са доста чести заболявания и обикновено лечението изисква доста време. Терапията с перорални хапчета се понася трудно, а понякога предизвиква болки, киселини, повръщане.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Предлага ме ви лечебни растения, които пряко влияят върху лигавицата и язвите!

Затова и ние от билка.инфо ви предлагаме лечебните растения, които лесно и без неприятните, характерни за хапчетата усещания се приемат от стомаха и пряко влияят върху лигавица и язвите, като ги заздравяват.

Невенът се е доказал, като една от най-добрите противовъзпалителни билки.

Начин на приготвяне и употреба – 30 г свежи цветове заедно с чашките се слагат в 200 мл зехтин. Необходимо преди това цветовете да се смачкат в хаванче, за да пуснат сока си. Шишето със билките и зехтина трябва да е добре затворено и да престои 48 – 72 часа на слънце, като е добре да бъде разклащано често, за да се подобри качеството на извлека. От така получената смес се пие  на гладно по 1-2 ч.л. около 2 часа и половина преди ядене (за да смаже лигавицата).

За да постигнете оптимални резултати в лекуването на язвените болести е желателно извлекът от невен да се съчетава с други билки като жълт кантарион, лайка и или джоджен.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *