Две сигурни рецепти за алергия

Алергиите са най-различни и могат да се проявят по всяко време на нашия живот. Понякога за жалост даже да нямаме семейна предразположеност, алергията може да ни стане спътник за дълго време, дори цял живот. Две рецепти, които се приемат вътрешно, ще успокоят състоянието ви, каквато и да е алергията, унищожавайки хистамините – веществата отговорни за развитието на алергията. Наред с това се опитайте да засилите и имунитета си, който също е отговорен за това дали ще имате алергия или не.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

1. По 50 г стебло от бяло подъбиче, стебло от камшик, стебло от хвощ, цвят червена роза и листа от живовляк. Всичко това се смесва добре. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 г вряща вода и кисне 1 час. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди ядене.

2. Смесват се по равни количества ситно нарязани билките сладък корен, трицветна теменуга, царевична брада, листа от орех, исландски лишей, репей, коприва и хвощ. 3 супени лъжици от сместа се вари в 1 л вода 3 минути. Кисне 30 минути и се прецежда. Пие се по 150 г 3-4 пъти дневно преди ядене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *