Пригответе си уникален чай за отслабване с джинджифил

Джинджифилът има доказани свойства по посока на отслабването

Много дами търсят лек на проблема си излишни килограми в различни рецепти, съвети, предписания.

Именно сред популярните споделяния традиционни място намира и рецептата за приготвяне на чай за отслабване с джинджифил.

Отслабването с джинджифил е възможно!

Джинджифилът се разпространява по целия свят, идвайки от далечния Изток. За първи път като продукт за понижаване на телесното тегло е използван в Тибет, като там по правило той се консумира топъл. Знае се, че приемът му и то редовният прием гарантира стимулиране на кръвоносната система, като подобрява циркулацията на кръвта и повишава скоростта на метаболитните процеси в организма.

“Демир

Според тибетските монаси, с най-голям успех режимът за отслабване с чай от джинджифил се прилага през есента и зимата, но това не пречи на приема му в рамките на цялата година.

За приготвянето на чай за отслабване с джинджифил се използва корена на растението. Той се нарязва на тънки лентички или се закупува от дрогерия директно нарязан. Необходимата дневна доза от него е с размерите на малка слива, като това количество дрога се добавя към 2 литра вода.

Самото приготвяне на чая за отслабване става, като водата се кипва и се изсипва в термос. Там се пускат парченцата корен от джинджифил. След около 30 минути можете да започнете да пиете от чая, като добре е цялото количество да се консумира в рамките на един ден.

социални мрежи

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *