Действащата диета за отслабване на Петър Димков. Точно какво е

Сигурно сте чували, че Петър Димков има уникална диета за отслабване, но не знаете в детайли точно за какво става дума?

Тази диета цели отслабването на напълно здрави хора – т.е. ако напълняването не е в резултат от някое сложно заболяване, а просто килограмите са се натрупали в следствие на нездравословен начин на живот.

Диетата е лесна. Не се изисква гладуване. Не се ограничава и храненето. Трябва само да прилагате три пъти в деня, колкото трябва да бъдат и храненията, двадесетина минутки преди хапване, една от следните лечебни смеси:

Едномесечна диета на Петър Димков за здравословно отслабване

Едномесечна диета на Петър Димков за здравословно отслабване

  1. Изцеден сок от пет лимончета, размесен със 100 грама чист коняк, 25 грама английска сол и 50 мл газирана вода. Разбъркана добре, от лечебната течност се взема по двадесет милилитра.
  2. Втората смес използва листа на черен бъз. Пресни листа се нареждат плътно едно върху друго в стъклен съд, докато запълни малко повече от половината на обема му. Останалата част се долива с чист зехтин. Слага се на водна баня около час. След това престоява едно денонощие и чак тогава се прецежда. Пак се взима по една супена лъжичка.

Десетина минутки, след като сте взели една от отварите, и десетина минутки преди да се нахраните взимате отново една от следните отвари:

  1. По 50 грама борови връхчета, билката исландски лишей, листа на орех, мечо грозде, билките росопас и спирея се размесват добре. Надробяват се и една шепа от тях се слагат в половин литър много гореща, но не вряща вода. Трябва да поврат около 15 минутки. След прецеждане, добавете малко мед или лимоново сокче. От така получената отвара, се пие по 70мл.
  2. Втория вариант е около 150мл дестилирана вода, да се размеси с една чаена лъжичка пресен сок от лимон. От това лекарство за отслабване се взема цялото количество.

Друго съществено, което препоръчва диетата на Петър Димков, е един ден през седмицата да се хапват добре измити, необелени сварени картофи, но без никаква сол. На следващия ден, едно от храненията, трябва да бъде една супена лъжичка добре измит ориз, който от предната вечер е накиснат в малко хладка вода, което трябва да е довело до омекването му. Бавното и добро сдъвкване на храната, също ще ви помогне.

Тази полезна и ефикасна диета на Петър Димков се прилага в рамките на месец.

Действащата диета за отслабване на Петър Димков. Точно какво е
3.7 (73.33%) 6 vote[s]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *