Вижте как отслабването става реалност без ДИЕТИ!

С мед и канела отслабването ства по-бързо, ефикасно и напълно здравословно

Напълняването като цяло е хронично заболяване. То се дължи на множество фактори, като културна и обществена среда, физиологични, метаболични и психологични причини. На всеки от нас се е случвало да не яде почти нищо през деня и все пак да напълнява прогресивно.

“Фигурин

Отслабване без диети! Вече да !

Затова са виновни предимно стресът и психическото натоварване, на които сме подложени. Днес напълняването е втората по честота пряка или косвена причина за смъртността по света.

Навсякаде около нас е препълнено с препарати за подтискане на апетита, топене на мазнините и какво ли още не. Но всички те са или на химична или на хормонална основа.

С билките отслабването изглежда най-здравословно и е достатъчно ефективно, за да си заслужава търпението и усилията, има реални доказателства за ефекта като хора, на които наистина са им помогнали.

Билколечението е подходящ метод, както при затлъстяване, така и при усложненията, съпътствуващи затлъстяването. Добре подбраните билки регулират успешно мастната, въглехидратната и водно-солевата обмяна в организма. При билколечението се ограничава всмукването на мазнини.

Начин на приготвяне и употреба – започнете с приема на канела два пъти дневно – сутрин и вечер на гладно, като разтворите една чаена лъжичка канела в една чаша хладка вода и към напитката добавете една лъжичка мед. С комбинацията от мед и канела отслабването ще стене по-бързо, ефикасно и напълно здравословно. Канелата подтиска апетита и топи мазнините.

Enjoyed this post? Share it!

 

6 коментара по “Вижте как отслабването става реалност без ДИЕТИ!

  1. ЧЕТОХ ЗА МЕД И КАНЕЛА НА СРЪБСКИ НО ТАМ ПИШЕ КАНЕЛАТА ДА СЕ ПРИБАВИ КЪМ ВРЯЩА ВОДА ДА СЕ ЗАХЛУПИ С ЧИНИЙКА И СЛЕД 30 МИН ДА СЕ ДОБАВИ Ч. Л.МЕД ДА СЕ ИЗПИЕ 1/2 ЧАША ПРЕДИ ЛЯГАНЕ А ДРУГАТА 1/2 СУТРИНТА НА ГЛАДНО.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *