Дискова херния – край на „крещящата“ болка

Дискова херния – едно от най-разпространените заболявания, причиняващо „крещяща” болка

Дискова херния

Заболяването се нарича още дископатия и засяга гръбначния стълб. Две от най-разпространените фирми са цервикална и лумбална. От тези два вида лумбалната е още по-разпространена и причинява мъчителни болки в кръста. Хората, които са засегнати най-често от дископатия са на възраст от 30 до 50 години. Като причини за развитието на заболяването се посочват ежедневната тежки физическа работа, честото вдигане на тежки предмети, травмите и други. Симптомите при различните видове се определят най-вече според локализацията. Болката се усеща при всеки вид дискова херния. Тя може да се появи след покашляне, кихане, помръдване и други. Освен това се чувства слабост, скованост, изтръпналост, появяват се спазми и други.

Край на мъчителната болка от дискова херния с алое, мед и водка

Казват, че дисковата херния не се лекува. Все пак не бива да се губи надежда. Болката може да утихне значително, дори и да изчезне напълно, така че вярвайте. Илача, който ще ви предложим се прави само от три съставки, които лесно може да си набавите.

Домашен илач спиращ болката при дискова херния

За него кагато вече казахме ще ви трябват само три съставки, които са водка, сок от алое и мед. Важното в тази рецепта е сока от алое да е прясно изцеден. Нужен ви е само 50 милилитра. Него ще смесите с водката – 150 милилитра и накрая добавяме меда – 100 грама. Ето на илача е готов, само трябва да престои 24 часа на стайна температура. След престоя на илача го прибирате в хладилника или на някое друго хладно място. Лекът е готов за използване. Лечението се прилага, като напоите парче марля с подходящи размери в лека. То се слага върху болезнената зона. Отгоре задължително се покрива с целофан. Отгоре облечете топличка дреха. Задължително е да легнете по гръб най-малко за час. Ако искате болката да изчезне не бива да прекратявате лечението, докато лека не свърши.

Може да повторите процедура след месец, ако чувствате, че има нужда. Те не ви вреди, просто помага да се потуши болката. Да, тя няма да ви излекува напълно от дискова херния, но не е никак малко да спре мъчителната болка. Нищо не губите, ако опитате.

Подобни публикации за още четене:
Дискова херния – край на „крещящата“ болка
2.88 (57.5%) 8 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *