Дископатията се повлиява от тази билкова комбинация

Преоткриите свободата на движението с тази билкова рецепта

Дисковата херния е нарушение в дисковете, които се намират между гръбначните прешлени.Нарушението представлява излизане на желеподобното пулпено ядро и преминаването му през фиброзния хрущялен пръстен. Различават се основно три фази: протрузия, пролапс и секвестрация.

“Фигурин

Преоткриите свободата на движението с тази билкова рецепта

Лечебна билкова рецепта при дископатия:

Начин на приготвяне – в 1 литър вода се поставят 5 супени лъжици от билката бабини зъби. Сместа се оставя да ври 1 час, след което се долива 1 литър вода и се оставя да престои 24 часа. Прецежда се с кърпа от сатен или през филтърна хартия, за да не попадат в отварата иглички от билката, след което се съхранява в хладилник. Задължително се приема по следната схема – първият ден се пие по 3 супени лъжици 3 пъти след ядене (ако имате болен, нервен стомах – преди ядене). Вторият ден се приемат по 4 супени лъжици 3 пъти, а на третияд ден се вземат по 5 супени лъжици отново по 3 пъти на ден и с тази доза се изкарва до края. Лечението трае 30 дни. Прави се почивка от 10 днии, след което рецептата може да се повтори.

Възможно е да се комбинира с определени упражнения, за да се увеличи разстоянието между прешлените, така че дисковете да могат да се приберат. Указания как да се прилага тази гимнастика се дават от сертифицирани преподаватели.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *