Доказана диета със зелен чай сваля три килограма

Зеленият чай е като метла на организма. Той сваля холестерола, подобрява метаболизма. Но и също така води до сваляне на няколкото ненужни килограма. Укрепва имунитета. Следващата диета, която ви предлагаме не е магическа и с нея няма да отслабнете за две седмици 10 килограма, например. Но пък след като сте постигнали целта си, ще запазите дълго време килограмите.

“Фигурин

Все пак, въпреки всички забележителни свойства, зеленият чай не е подходящ за всеки. Преди да започнете да го използате в диета е необходимо да се консултирате с лекар задължително. Ако не сте абсолютно здрави, или бременни, тогава е по-добре да се въздържате от тази напитка.

Диетата със зелен чай се състои, в това че през дните, в които решите, се пие не по-малко от пет чаши чай. Просто пийте зелен чай с всяко хранене. Необходимо е да се изключат от диетата брашното и сладките, а също и да се въздържате от мазни храни. Можете да откриете, че той помага да се потиска апетита ви, като същевременно увеличава метаболизма.

Старайте се да слагате на трапезата си повече зеленчуци и плодове, варено или задушено месо, риба, яйца, млечни продукти. Ако много ви се иска сладко, можете да ядете малко мед или сушени плодове.

Осоляването на храната е строго забранено!

Също така трябва да запомните, че да се замени ползването на чай с вода е невъзможно.
По-добре да пиете чай 2-3 часа след хранене, ако сте яли белтъчна храна и не по-малко от 30 минути след консумация на зеленчуци, или плодове. Консумацията на течности не трябва да се ограничи само с чай, затова се пие обикновена вода не е по-малко от 2 литра. Диетата се спазва за 2-4 седмици и може да се повтори след една седмица почивка.

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *