Ето какво никога не консумира Николета Лозанова!

Николета Лозанова твърди, че не пие кафе и чай – никога и по никакъв повод

Николета Лозанова е пример за това как известните хора могат да живеят добре и без да залитат по странности, свързани с режима им на хранене и живот.

“Фигурин

Красавицата, която от скоро е и майка, разкрива, чене пие никакъв чай – никога и по никакъв повод. Дори когато е настинала, тя гледа се се излекува, без да й се налага да се доверява на бабините в отвари.

Николета хич не харесва чайовете!

В материал за кръшната брюнетка колегите от електронното издание на списание „Блясък” допълват, че към нещата, към които настоящата госпожа Божинова не посяга, са и цигарите.

Да не би да смята, че чаят и цигарите са еднакво вредни?!, питат се форумци, но изборът какво предпочита да консумира и какво да избягва си остава изцяло на Николета.

Всички тези признания за предпочитанията на красавицата са свързани и с начина, по който тя изглежда. Половинката на Валери Божинов твърди, че в менюто й, за разлика от билките, присъстват множество плодове и зеленчуци, които обаче тя гарнира редовно с калориите бомби.

И ако не пие чайове, то няма ден, признава самата Николета, в който да не пие кола – толкова добре й се отразява напитката, като в същото време не нанася никакви поражения върху фигурата й.

бутон за споделяне

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *