Ето коя билка подпомага потентността

Билката Бабини зъби има силно стимулиращо действие

Интересен факт за билката Бабини зъби, която днес се използва като една от най-популярните такива за поддържане на половите функции, е, че за нея за първи път се заговаря в Китай.

“Фигурин

Бабини зъби подсилва потентността!

До 1985 г. ние, а и целият свят знае прекалено малко за ефекта, който въпросното растение има върху функциите и процесите, протичащи в човешкото тяло.

Когато излиза популярен китайски сборник за билки обаче, интересът към Бабини зъби започва неимоверно да расте, в резултат на което все повече хора искат да изпробват свойствата на растението при лечението на тормозещите тях самите здравословни проблеми.

На особена популярност Бабини зъби започва да се радва, заради твърдението, че чай от нея прави половата мощ изключително устойчива на времето и на сътресенията – прави ерекцията по-продължителна и като цяло усилва потентността. Това си качество билката дължи на стимулиращия ефект, който има, но не бива да се подминава с лека ръка и обстоятелството, че тя има и силно отводняващо действие.

Освен че е от помощ при сексуалното представяне и на мъжете, и на жените, Бабините зъби повишава либидото.

Специално за жените се препоръчва и като лек срещу безплодие и менструални нарушения.

За приготвянето на лек от Бабини зъби е необходимо две супени лъжици сушена билка да се кипнат за 5 минути в половин литър вода. След прецеждането чаят се дели на 3 и по една доза се пие около 30 минути преди хранене.

бутони за споделяне

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *