Жегите идват! Ето коя билка ще ви разхлади!

Най-българската билка се препоръчва като идеално средство за борба с високите температури навън

С нея не само ще се освежите, но и ще запазите килограмите си, ако спазвате някакъв режим на хранене. Това растение се казва бабини зъби и може да се намери във всяка билкова аптека, както и в почти всеки край на България.

“Фигурин
Жегите идват! Ето коя билка ще ви разхлади!

Жегите идват! Ето коя билка ще ви разхлади!

Чай от бабини зъби се препоръчва горещо от лекарите, които са убедени в полезните свойства на билката. Полезните вещества, които се намират в нея дават възможност на организма да се справи с всички тежки последствия от високите температури.

Бабините зъби са идеално средство за тонизиране на организма. Тя ще ви помогне ако страдате от недоспиване, като ще тушира успешно последиците от това състояние. Билката ще премахне вашата апатия и умора, няма да остане и следа от липсата на сили, ще се справи и с напрегнатостта и раздразнението. Много по-добре е да пиете студен чай от бабини зъби, вместо кафе.

Ако чувствате, че работоспособността ви е ударила дъното, то не се колебайте, а си направете чай от бабини зъби. Тази напитка ще нормализира и високото кръвно налягане, което също има благотворен ефект върху тонуса.

Народът нарича бабините зъби и трибузан. От това растение се произвежда препарата, който „вдига„ самолета – Трибестан.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *