За вечна младост – лесен за приготвяне елексир

Лекарство, създадено изцяло от натурални средства, което всеки може да си приготви у дома. То прекрасно лекува задух, подмладява, пречиства кръвта. Особено полезно е да го използват пълните възрастни хора. Ето рецептата:

Демир бозан билки за бъбреци

Стриват се 400 г. чесън, изстисква се сокът от 4 лимона, слага се в буркан с широко гърло, сместа се разбърква, бурканът се покрива с лека платняна кърпа и се съхранява 24 дни на тъмно място.

Преди всяко пиене трябва да се разклаща. Приема се само веднъж дневно преди лягане – една чаена лъжичка от сместа в половин чаша вода. 10-12 дни след започване на лечението ще се почувствате добре, сънят ви ще укрепне. Това лекарство е били широко разпространено в Украйна и Кавказ. То е над 500 г.

И още една народна рецепта за онези които страдат от задух и гръдна жаба /астма/.

Един литър мед, сок от 10 лимона, 10 глави чесън среден размер, който се размачква добре. Всичко това се смесва и се оставя за една седмица в затворен буркан. Пие се веднъж дневно по 4 чаени лъжички много бавно, без да бързате. Не пропускайте нито един ден. Лекарството трябва да стигне за два месеца. Към това време ще усетите, че болестите ви ще изчезнат безследно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *