Бърз тен?! Вижте как!

Приятен бронзов загар – това е нещо, което привлича погледите

Още е рано за море и плаж, но слънцето вече се е заело сериозно с лятната си задача да ни топли и да ни създава отпускарско настроение.

Бърз тен се постига със зелен чай

Приятен бронзов загар – това е нещо, което привлича женските погледи. Когато имаме хубав тен през лятото, изглеждаме по-здрави и по-силни, което определено е плюс в наша полза.  НО  и мечтата на почти всяка жена на прага на летния сезон е как да направи силен и хубав загар. Бронзовият тен отдавна се превърна във фикс идея на мъжете и  жените, като основният стремеж е той да се случи по здравословен път.

Вижте как майката природа ще се погрижи за вас и за постигане на така желания загар:

Мийте редовно лицето си със силен зелен чай, какао или натурално кафе и ще видите как кожата ви ще придобие матов тен, освен това ще стане по-свежа и еластична. Най-добре се получава с купчета лед от зелен чай или кафе, с които да натривате кожата си сутрин или когато ви остане време.

И не забравяйте – каквато и да е кожата ви обаче, часовете по обяд са забранени. Между 12 и 15 часа слънцето е прекалено силно, за да придобиете здравословен тен. Най-добре се съсредоточете върху ранните сутрешни часове.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *