Излекувайте хипертонията сега

Хипертонията или високото кръвно налягане може да е много опасно, заради възможността от развитие на редица сърдечни заболявания. Да не забравяме инфаркта, а дори и инсулта. За да бъде сърцето здраво и да не се стига дотам, трябва да се грижим за него. А това може да стане с различни народни рецепти, наред със здравословния начин на живот и многото движение до стари години. Днес ви предлагаме една изпитана рецепта, която сваля високото кръвно и го регулира.

Демир бозан билки за бъбреци

Трябват ви следните продукти: 500 г мед; 25 броя листа от индрише; 25 броя костилки от праскови (вътрешната ядка); 5 лимона
Листенцата от индрише се накълцват наситно. Счукваме костилките от праскови и вземаме вътрешната ядка, която обелваме и счукваме в хаванче.

Настъргваме в съд кората на всички лимони, след което изстискваме и сокът им. Объкваме в съд всичките продукти, за да получим еднородна смес. Разпределяме сместа в стъклени буркани и съхраняваме в хладилник или на хладно място.

Вземаме 3 пъти на ден по 1 супена лъжица на гладно.

Тази билкова рецепта е много полезна за хора, които са претърпяли операции, при изтощен организъм, нарушено кръвно налягане, сърдечни проблеми, нисък хемоглобин.

Приема се 2 пъти в годината – пролет и есен.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Излекувайте хипертонията сега

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *