Билкова рецепта за смъкване на излишните килограми

За стопяване на мазнините и загуба на тегло има определени билки, които помагат

Когато един здрав човек иска да намали 3 – 4 кг от теглото си за един месец, той няма нужда от лекар. Достатъчно е да ограничи храненето си с 1/3. Това прави около 1000 калории дневно, а те водят до намаляване на теглото с 1 кг седмично.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Билкова рецепта помага за смъкване на излишните килограми

При това не е толкова важно самото отслабване, колкото поддържането му в това състояние и положение за по-дълго време. За стопяване на мазнините и загуба на тегло обаче има определени билки, които спомагат процесът да се извърши по-бързо.

Билкова рецепта за смъкване на излишните килограми:

Начин на приготвяне – по 50 г от билките корен от бяла ружа (или ленено семе), анасон, листа от бреза и лайка (или бял равнец) смесете в хартиено пликче. Изсипете 200 мл вода в съда, в който ще варите, след което добавете една супена лъжица от билковата смес. Оставете да постои за 10 минути преди да сложите на котлона. Оставете да ври за около 5 минути, след което охладете на стайна температура.

Така приготвената отвара е леко силна, така че е добре да я разредите със 100 мл студена вода. Общото количество става 300 мл. Приемането става на 3 пъти през деня – 10 минути преди всяко хранене. Всеки ден е добре да приготвяте нова отвара, а не да правите големи количества.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *