Слаба имунна система? Тези билкови рецепти са за вас!

Билка.инфо ви предлага няколко лесни варианта за подсилване на имунитета

Често периодът след болестта е не по-малко неприятен дори и от самата болест. Организмът ни се нуждае от време, за да се възстанови. Всеки от нас е открил оптималния за него начин за справяне с този проблем – правилно хранене, имуностимуланти, занимания с йога, повишен прием на витамини и т.н., като крайната ни цел винаги е възстановяване на защитните сили на организма и неговото общо укрепване.

Билка.инфо ви предлага няколко лесни варианта за подсилване на имунитета

Билка.инфо ви предлага следните доказали своята ефективност билкови рецепти, с чиято помощ лесно ше подсилите имунната си система.

Начин на приготвяне и употреба

Взимат се пшеничени или ръжени трици и се варят около 45 минути. В получената отвара се прибавя малко мед и се оставя да поври за около още 15 минути. Приема се по два пъти дневно по половин чаша.

Начин на приготвяне и употреба

Демир бозан билки за бъбреци

Смесват се 500 г чист пчелен мед, сокът от 1 кг лимони, 30 измити и нарязани листа от индрише и 30 счукани бадемови ядки. В зависимост от възрастта се вземат от 1 до 3 лъжици след хранене.

Начин на приготвяне и употреба

Вземат се равни количества прясно изцеден сок от червено цвекло, моркови и ряпа. Всеки ден от сместа се пият по 1-2 супени лъжици преди ядене. Лечението продължава няколко месеца.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *