Уникална комбинация от билки за мускулна маса

Комбинация от билки за мускулна маса има, но разбира се само те няма да ви помогнат да постигнете желаните от вас резултати.

За да оформите мечтаното тяло ще се наложи да промените малко или много хранителният си режим. Добре е да включите в менюто си по-голямо количество плодове и зеленчуци, да похапвате ниско маслени млечни продукти, да замените вкусното тлъстичко месо с крехко и печено. Варивата, ядките и яйцата също трябва да са включени в новия ви хранителен режим, защото те са източници на много ценни за организма вещества. Прекомерната употреба на алкохол, кафе и цигари ще ви пречи, така че е добре да ги изключите от ежедневието си.

Билки за мускулна маса

Билки за мускулна маса

И разбира се без да спортувате няма да постигнете нищо. Едно добро решение са силовите тренировки, защото те спомагат за оформянето на мускулната маса. За най-добри резултати и за да се избегнат инциденти е добре да се посъветвате с фитнес инструктор. Той ще ви предложи най-доброто за вас.

Все пак за да достигнете желаните резултати, на едно добре оформено тяло, се изисква време. В никакъв случай, не бива да останете с грешното впечатление, че всичко ще се случи за седмица. Изискват се тренировки и трябва да се спазва примерен хранителен режим. Упоритостта и търпението трябва да станат най-добрите ви приятели.

“Фигурин

Ето я и комбинацията от билки за мускулна маса, която ще ви помогне за постигането на най-добрите резултати:

Смесвате в купа по 20 грама от следните билки: листа от ягоди и коприва, стръкове от седефче, синя тинтява, червен кантарион и накрая добавяте чудодейните корени от перуника. Всички билки се омесват и се заливат с домашно червено вино – 1,5 литра. Поставяте на котлона и варите отварата от билки за мускулна маса 10 минутки. След готовност прецеждате и съхранявате течността в шише от тъмно стъкло. На ден ще взимате от нея по 3 пъти, по супена лъжица, час преди основните хранения.

Ето и една подходяща зърнена отвара от билки за мускулна маса: отново смесвате по 20 грама от зърната на меката пшеница, царевица, ръж, овес и ечемик. Размесвате и към тях добавяте 3 литра вода. Слагате на котлона и варите отварата на тих огън 2 часа. Всичката вода, която извира трябва да се долива. След готовност зърнената течност се прецежда и към нея се добавя килограм течна глюкоза.

10 дена ще пиете от нея по 3 пъти на ден. Количество за един прием е 200 милилитра (значи по 600 милилитра дневно). После правите пауза от 2 дена. Добре е да приемате тази зърнена отвара за натрупване на мускулна маса 3 цикъла.

Комбинацията от билки за мускулна маса ще ви донесе големи успехи и тялото, за което сте мечтали, но само ако спортувате активно. Само така силата ви ще нарасне, мускулите ще се оформят и ще се сдобиете с много енергия, за да посрещнете новия ден с усмивка.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *