Коренът Кудзу премахва алкохолната зависимост

Едно екзотично растение води успешна борба с алкохолизма – явление, което в миналото в нашата страна рядко се е приемало като болестно състояние, но днес след редица изследвания, става ясно, че наред с наркотичната, това е най-силната и фатална зависимост за човека. КУДЗУ – наричат този корен още „пуерария“ – лечебна лиана, от семейство бобови. Родните места на лековитото растение Kudzu са Япония и Китай. В Китай още няколко хиляди години преди нашата ера са използвали лечебното растение като най-ефикасно и изпитано средство за лечение на алкохолизъм. А в Япония е започнало да се прилага в тази насока преди повече от над 2500 г. Едва към края на 1800 г. то бива пренесено в САЩ, а по-късно се разпространява в Европа, включително и на някои места в България.

Алкохолизмът е тежко заболяване, което се съпровожда с нарастващо разстройство на всички органи в организма като нана

ся дълбоки поражения на черния дроб, стомашно-чревния тракт, сърдечната дейност и други функционални вериги. За пръв път терминът „алколизъм“ е бил използван през 1849 г. от шведския лекар М. Гусе за обозначаване на набор от болестотворни изменения в организма на човека под въздействието на алкохола. Известно е, че той оказва силно негативно въздействие на различните видове системи в организма до не повече от две седмици време.

Именно тук идва и действието на вълшебния корен кудзу. В неговият състав преобладава предимно биологично активна съставка, която отстранява физическата и психическа зависимост от алкохола, възникнала в процеса на дългата му злоупотреба.

“Фигурин

Корените и цветовете на Кудзу (пуерария) съдържат изофлавоноидите дайдзин, дайдзеин и пуерарин – вещества, които снижават и елеминират потребността от алкохол. Кудзу корен притежава способността да облегчава трескавите състояния, както и да извежда от организма токсините (особено тези при алкохолното отравяне) като нормализира и дейността на стомашно-чревния тракт.

Освен изброените действия свързани изцяло с алкохолната зависимост, които са 100% съотнесени и към никотинова, Кудзу корен притежава и много други също така високо ефективни функционални действия, които участват най-активно в оздравителните процеси на тялото – последици от самата нея.

Основните показания на Кудзу корен:

мощно подтискащо въздействие по отношение на влечението към алкохола и тютюнопушенето;
ликвидира изцяло синдрома на махмурлука;
забавя развитието на физическата зависимост от алкохол и никотин;
снижава алкохолната интоксикация;
отстранява депресия;
адаптогенно, антиоксидантно, хепатопротекторно (изчистващо и защитаващо черния дроб) въздействие;

Показания на Кудзу корен лидвидиращи основните последици от алкохолизма:

снижава нивата на глюкозата в кръвта, като повишава поносимостта към въглеводорода;
стимулира и контролира сърдечната дейност;
възстановява изработването на инсулин;
понижава високото кръвно налягане (хипертония);
възпрепятства развитието на атеросклероза и особено нейните сърдечни проявления;
подобрява качеството на съня;
стимулира мозъчното кръвообращение и оросяване с кислород;

Други действащи показания на Кудзу корен:

въздейства при диабет от 1 и 2 тип;
отстранява главоболието и шума в ушите;
възпрепятства развитието на предменструален синдром и дисхормоналната хиперплазия при жените чрез контролирането на естрогенните нива (мастопатия, миома);
аденом на простатата;
въздейства върху доброкачествената хиперплазия и раковите образования на млечната жлеза;
възпрепятства развитието на предменструалния синдром;
подпомага отстраняването на рака на млечната жлеза;
подсилва метаболитните процеси в костната тъкан и възпрепятства развитието на остеопорозата.

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Коренът Кудзу премахва алкохолната зависимост

  1. Как бих могъл да закупя билката „КУДЗУ“и да получа листовка за неговата употреба

    • Потърсете в билковите дрогерии или онлайн магазините за билково лечение. Нашата статия е чисто информативна.
      Не предлагаме готов продукт.

  2. Здравейте, Предлагам Ви един начин да спечелите някой лев в а иммено: Регистрирате се напълно безплатно на следният сайт: http://sumixs.com/?ref=1210793 Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и… печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$. При достигане на 1200$, парите Ви се превеждат на PayPal акаунт. За целтъ трябва да имате регистриран PayPal акаунт.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *