Спрете растежа на космите в деликатните зони с билка!

Ето коя билка ще ви спаси от космите, растящи в най-деликатните зони

Появата на косми след внимателно епилиране е доста неприятен момент, защото освен че намаляват гладкостта и привлекателния външен вид на кожата, могат и да доведат до ранички и възпаления при растеж навътре.

“Демир

Елиминирайте космите с билка!

Именно поради това много жени търсят и изпробват различни начини за справяне с неприятното окосмяване в деликатните зони, каквито са подмишниците, бикини зоната и интимната зона.

Някои от дамите вече са открили и лек за този свои проблем, пишат редица здравни портали и препоръчват чая от джоджен като ефикасно средство за поставяне под контрол растежа на космите в деликатните зони от тялото.

Освен че е евтина и достъпна, категорични са старите билкари, въпросната терапия е и с доказан ефект, като единственото, което жената трябва да прави, е редовно да приема билкова отвара от джоджен.

Въпросната отвара от джоджен с цел справяне с безразборно растящите косми се приготвя, като 5 грама от билката се заливат с 250 мл вряла вода. След като билката се запари, отварата се прецежда и изпива. Процедурата се повтаря по 2 пъти на ден, като важно е това да става в точно определен момент – през 5-те дни на фоликулярната фаза на месечния цикъл и през 2-та дни овулация.

По този начин билката ще повлияе на нивото на тестостерон в женския организъм, който се смята за основен виновник за растежа на излишни косми.

бутони за споделяне

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Спрете растежа на космите в деликатните зони с билка!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *