Когато космите растат навсякъде, търсете тази билка!

Ако имате проблеми с космите, тази билка ще ви помогне!

Много жени се оплакват от това, че не могат да поставят в нормални граници окосмяването си. Космите растат, независимо от това какво се предприема и какви процедури се извършват.
И ако преди време окосмяването в определени зони на тялото се е възприело като задължителен атрибут на сексуалното удоволствие, то към днешна дата по-добре е да нямаш косми.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Когато космите са много и нежелани...

Именно поради това предлагаме ви лесен и ефикасен начин за справяне с нежеланите косми – билкова отвара, която се приготвя и прилага изключително лесно и която има доказан ефект по отношение на неприятните косми.
Въпросният чай се приготвя на основата на познатата и у нас билка джоджен. Ефектът от растението се крие в това, че от една страна, то повишава синтеза на хормона естрадиол, а от друга намалява нивата на свободния тестостерон, който е основният виновник за нетипичното окосмяване при жените.
Приготвянето на чай от джоджен срещу нежелани косми става, като 5 грама от билката се залеят с 250 мл вряла вода. Оставя се да се запари и се изпива. Процедурата се прилага по 2 пъти на ден и то в конкретни дни – през 5-те дни на фоликулярната фаза и през 2-та дни овулация.
Доказано е, че терапията не само е евтина и достъпна, но едновременно с това без странични ефекти и с доказан ефект срещу неприятните косми.
сподели бутон

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Когато космите растат навсякъде, търсете тази билка!

  1. При проблеми с окосмяването значи най- вероятно има ендокринен проблем, моите уважения но тук само билки не помагат…….

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *