Уникална билкова комбинация срещу косопад и пърхот

Ето с комбинация от кои билки се лекуват косопад и пърхот!

Косопадът и пърхотът и особено комбинацията между тях са в състояние да сразят самочувствието на всеки човек. Освен че загрозяват външния му вид и го карат да се чувства непривлекателен, те пречат и на общуването, ограничават социалните контакти и влошават цялостното представяне на човек.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

И въпреки че в търговската мрежа се продават редица продукти, които обещават справяне с косопада и с пърхота – заедно или отделно – особено популярни и днес си остават билковите терапии заради техните доказани свойства и резултати.

Ако имате и косопад, и пърхот!

В този случаи – когато човек страда от косопад и пърхот – се препоръчва приготвянето на специална билкова комбинация. За целта необходими са 20 грама корени от репей, 20 грама цвят от лайка, 20 грама листа от орех, 20 грама корени от коприва и 10 грама листа от коприва.

Всички съставки се смесват добре. След това 3 с.л. от сместа се заливат с 1 литър вода и се нагряват на водна баня за около 30 минути. С получената смес се третират корените на косата – с нежни кръгообразни движения се масажира скалпа.

За да има ефект, необходимо е процедурата да се повтаря по 1-2 пъти всяка седмица до постигане на желания резултат.

Важно е лекът срещу косопад и пърхот да се прилага саво външно, а да не се пие!

сподели ме

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *