Коя е анадолската билка, с която Ивана отслабна?!

Че Ивана е променила визията си, е видимо от километри!

Поп фолк певицата Ивана най-накрая успя да се справи с един от проблемите, които я преследваха през последните няколко години. Става дума за излишните килограми, които тя беше натрупала по снагата си като резултат от алергична реакция към хирургически продукт.

Ивана е видимо отслабнала!

Много се изписа за това с какво и как певицата е успяла да смъкне голяма част от теглото, което я измъчваше. Освен предположенията, че става дума за зверски диети, за пръстен в стомаха или за специални продукти, се заговори и за анадолска билка, с помощта и мекото действие на която килограмите си отишли от тялото на певицата неусетно.

Факт е, обаче, че никъде не може да се намери повече информация за това коя е „магическата трева”, с помощта на която Ивана възвърна част от предишната си слава на красива жена, най-вече на слаба жена. Единственото, за което медиите се надпреварват да пишат, гласи, че певицата се е доверила на съвета на Мустафа Чаушев, който бил подобрил здравословното си състояние, благодарение на анадолски билки, препоръчани и поръчани му от неговата дъщеря.

“Фигурин

С тяхна помощ Ивана започнала да променя визията си, за да достигне до онзи външен вид, който в момента я кара да се чувства добре в кожата си, пише електронното издание kliuki.bg.

споделяне на връзка

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Коя е анадолската билка, с която Ивана отслабна?!

  1. И коя, все пак, е билката???

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *