Ето как ще се отървете от СТРЕСА!

Билка.инфо ви предлага билкова смес, с която ще успокоите нервите си

Днес населението на България е подложено на няколко пъти по-голямо количество стрес от преди няколко години. Данните през последните 3 години сочат, че над 1 млн. българи са подложени на стрес и че това число расте непрекъснато.

Билка.инфо ви предлага билкова смес, с която ще успокоите нервите си

На стрес са подложени всички възрасти – от бебето, което тръгва на ясла и плаче за мама, през тинейджърската възраст, завършване на гимназия, кандидатстудентски изпити, първото интервю за работа, сватбата, развода, пенсионирането, менопаузата – възможностите да се сблъскате с него са неизброими.Прекомерният стрес може да се прояви под формата на различни емоционални, поведенчески, дори физически симптоми, които включват неспокоен сън, напрежение в мускулите, главоболие, стомашночревни смущения и хронична умора, нервност, тревога промяна в хранителните навици, включително преяждане и липса на апетит, загуба на ентусиазъм и енергия, променливо настроение.

Тежък семеен проблем, безсъние или прото поредният ужасен ден на работа!?

Билка.инфо ви предлага тази уникална билкова смес, с чиято помощ ще успокоите опънатите си нерви.

Начин на употреба и приготвяне- смесват се 30г коренища с корени от дилянка, 30 г листа от мента и 40г листа от водна детелина. В 400 милилитра кипяща вода се поставя 1 супена лъжица смес, вари се 5 минути, след изстиване течността се прецежда и от нея се пие по 1 кафеена чашка 3 пъти дневно преди ядене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *