Ето как ще се отървете от СТРЕСА!

Билка.инфо ви предлага билкова смес, с която ще успокоите нервите си

Днес населението на България е подложено на няколко пъти по-голямо количество стрес от преди няколко години. Данните през последните 3 години сочат, че над 1 млн. българи са подложени на стрес и че това число расте непрекъснато.

Билка.инфо ви предлага билкова смес, с която ще успокоите нервите си

На стрес са подложени всички възрасти – от бебето, което тръгва на ясла и плаче за мама, през тинейджърската възраст, завършване на гимназия, кандидатстудентски изпити, първото интервю за работа, сватбата, развода, пенсионирането, менопаузата – възможностите да се сблъскате с него са неизброими.Прекомерният стрес може да се прояви под формата на различни емоционални, поведенчески, дори физически симптоми, които включват неспокоен сън, напрежение в мускулите, главоболие, стомашночревни смущения и хронична умора, нервност, тревога промяна в хранителните навици, включително преяждане и липса на апетит, загуба на ентусиазъм и енергия, променливо настроение.

Тежък семеен проблем, безсъние или прото поредният ужасен ден на работа!?

Билка.инфо ви предлага тази уникална билкова смес, с чиято помощ ще успокоите опънатите си нерви.

Начин на употреба и приготвяне- смесват се 30г коренища с корени от дилянка, 30 г листа от мента и 40г листа от водна детелина. В 400 милилитра кипяща вода се поставя 1 супена лъжица смес, вари се 5 минути, след изстиване течността се прецежда и от нея се пие по 1 кафеена чашка 3 пъти дневно преди ядене.

Ето как ще се отървете от СТРЕСА!
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *