Красива и здрава коса дори и през зимата!

Билка.инфо ви предлага две доказали своята ефективност маски за коса

Всяка жена иска бляскава, гъста, обемна и здрава коса. Но как да постигнем ефекта на такава здрава и красива коса особенно през зимния период, когато студените ветрове, сухите и отоплени помещения, както и дебелите шапки са стресиращи за кожата на главата и косата.

Усмихнесе на вашата бляскава, гъста, обемна и здрава коса!

Сега е времето за допълнителни грижи за косата. Правилната грижа за нея е най-простият и достъпен начин да опазим здравето и красотата, а в някои случаи да спрем падането и да й придадем блясък и сила.

Билка.инфо ви предлага две доказали своята ефективност маски за коса, с чиято помощ ще заздравите своята грива и ще и придадете желаният от вас блясък.

Начин на приготвяне и употреба – около 4 супени лъжици сок от прясно настърган лук се смесват с 1 супена лъжица мед и 1 жълтък. Получената смес се втрива в корените на косата. След 1 – 2 часа се измива.

Начин на приготвяне – затоплете 10 мл зехтин, разделете косата и с помощта на четка нанесете зехтина. Разрешете косата, за да разпределите зехтина равномерно по цялата коса. Пoкрийте главата с найлонова шапчица. Оставете маската 15 – 30 минути. Ако косата е много изтощена оставете маската на главата за една нощ, след което измийте косата с шампоан и изплакнете добре.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *