Добро храносмилане, красиво тяло и здрав имунитет със сок

За подобряването на храносмилателната система, за изгарянето на излишните калории и за здрав имунитет ви е нужна само чаша сок от малко вода, магданоз и лимон.

Доброто храносмилане и здравата храносмилателна система е играе важна роля за цялостното здраве на организма, защото тя извършва много важни процеси. Работата на храносмилателната система се състои в приемането на хранително продукти от външната среда и тяхното придвижване на вътре в организма. Тя се грижи за придвижването, раздробяването, разграждането, всмукването на част от храната и изхвърлянето на неизползваните от организма остатъци. Ако храносмилателната система работи правилно вие ще се предпазите от гастрит, язва, колит, хепатит, заболявания на жлъчката и още много други, така че е добре да се грижим тя да изпълнява своите функции.

“Фигурин
Здрав имунитет със сок от лимон, магданоз и вода

Здрав имунитет със сок от лимон, магданоз и вода

Изгарянето на калориите ще направи тялото ни изваяно и красиво, точно каквото го желаем, а този коктейл ще ни помогне и в тази насока. Не бива да забравяме, че дори когато се храним, четем, пишем или стоим зад компютъра ние горим калории, но те са много малко. За да се сдобиете с тялото, за което мечтаете са нужни малко тренировки, повече разходки и един разхлаждащ коктейл, рецептата на който ще ви представим малко по-нататък.

Ключът към вашето цветущо здраве е да имате здрав имунитет, а това може да се постигне с изпиването на един чудотворен сок, който се прави лесно в домашни условия. С него защитните сили на организма ще се възстановят и здравето ви е в „кърпа вързано“.

Ето и колко лесно се приготвя сока, а продуктите са достъпни за всеки:

Вземете малка връзка пресен магданоз, измийте го и го нарежете на малки парченце (удобно е да го пуснете в блендера, за да се смели добре). От един пресен лимон също изцеждате сока и го прибавяте към магданоза. После на котлона преварявате чаша вода и оставяте тя да се охлади. Накрая допълвате чашата, в която се намират магданоза и лимоновия сок с преварената вода.

Приемането на чудотворния еликсир е добре да става сутрин, преди да сте закусили. Пиете по него 5 последователни дни и после правите малка почивка от 10 дена. При желание можете да повторите процедурата още един път.

Само с приема на този пресен сок вие ще си набавите нужните витамини и минерали на организма и ще се сдобиете със здрав имунитет. Същевременно с това сокът ще помогне за по-бързото изгаряне на калориите, а като бонус получавате подобряването на функциите на храносмилателната система.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *