Домашно лечение на подагра в две лесни стъпки: с Демир бозан и други билки

В тази статия разглеждаме начините за домашно лечение на подагра. Лесният е с билките демир бозан, а традиционният – с други народни лекове!

Има два момента в лечението на подагра, тази неприятна болест: потребността да се възстанови нормалната обмяна на веществата и по-точно на протеините. Това – първо; и второ – необходимостта да се овладее болката в засегнатите стави.

Демир бозан билки за бъбреци
лечение на подагра демир бозан

Как става домашното лечение на подагра в няколко стъпки

За първото е задължителна диета, прием на медикаменти и лечение с билки. За второто също има медикаменти, но по-ефикасно действат изпитаните рецепти от народната медицина: компреси, вани и мазилки.

Опитайте при подагра със сок от зелени ябълки!

Прочистването на кръвта от пикочната киселина и освобождаването от солите й (урати) очевидно е химия. На тази химия може да й се помогне с отвари от различни лечебни треви и с плодови сокове. Има свидетелства, че процесът протича ефективно с помощта на прясно изцеден сок от зелени ябълки. Прави се всяка сутрин за единичен прием – една водна чаша сок на гладно, 30 минути преди закуска. Ефектът – липса на болки и отоци – идва поне след 4-5 месеца. Едновременно с това се нормализира и артериалното налягане.

Старовремско лечение за древната болест подагра.

пиявици демир бозан подагра

Пиявиците също вършат работа при домашното лечение на подагра!

Възраждането на интереса към хирудотерапията (лечение с пиявици) дава възможност на много хора да научат, че тази методика е полезна и при подагра. Както е известно, пиявиците подпомагат прочистването на кръвта и стимулират производството на млади, здрави клетки. Въздействието при подагра е косвено – процесът на пречистване стимулира защитните сили на организма и ако това е съчетано с подходящо хранене и режим на физическа активност – причините за страданието отстъпват. Знае се също, че медицинската пиявица отделя в кръвта на обекта си около 50 биоактивни съставки. Част от тях потискат възпалителните процеси и съдействат за обезболяване на проблемните точки.

Да прогоним болката с магия!

Някои от съветите за снемане на болка при подагра звучат странно, но какво ли не е склонен да опита човек!

levisticum-officinale-podagraЕто ви една “бабешка” рецепта: супена лъжица накълцан корен от девесил се залива с чаша гореща вода. Настойката се оставя да почине, докато водата изстине. Прецежда се и се излива във ваничка с много топла вода – колкото може да изтърпи болният крак.

Държи се така 10-15 минути. Повтаряме 10-12 вечери преди лягане. След това вече не ни боли: но дали е помогнал девесилът или топлата вода, никой не казва.

Още една рецепта от този вид: направете силна запарка от цейлонски чай. Използвайте го за компрес, с който ще спите цяла нощ. На сутринта освободете болната става и почукайте по нея с дървена лъжица – това е начин да измерите болката. Повтаряйте компресите до момента, в който почукването с лъжицата няма да ви измъчва.

Ето го и сигурният начин!

демир бозан при подагра

Демир бозан има доста фалшификати. Това е оригиналната кутия. Търсете нея!

Чаят ДЕМИР БОЗАН не разчита на магии и чудеса при подагра, а на лечебното действие на няколко билки. Те едновременно съдействат за очистването на кръвта, потискат възпалителните процеси и намаляват силата на болката. За какво точно става дума – вижте ТУК!

Хората, които са се доверили на този уникален продукт, няма да спестят истината за неговия ефект – убедете се сами от техните РАЗКАЗИ!

Композицията от глог, царевичната коса, котешка стъпка, блатен тъжник, великденче и хвощ е вашият шанс да си помогнете срещу подаграта. Проверете и споделете!

За връзка, поръчка на Демир бозан или информация можете да използвате формата за ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ ТУК или да се обадите на телефони 0898/543 752, 0899 58 28 32 или да пишете по мейла [email protected]

По-долу ви предлагаме едно видео, в което читател на Билка.Инфо споделя как се е отървал от подаграта и вече не пази диета. Струва си да се чуе и да се замислите с колко много нежелана химия сме склонни да се „третираме“ в наши дни, вместо да прибегнем към онова, което билките ни дават, като помощ от природата! Не пропускайте да споделите тази статия в Гугъл Плюс и Фейсбук!

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Домашно лечение на подагра в две лесни стъпки: с Демир бозан и други билки

  1. Пропуски към нуждите на тялото- лишавано много, много дни, години от нормален прием на вода ви докара това болезнен- лечимо заболяване. Започнете и с обично пиене на вода- 4 литра дневно, купете си и лекарството подагрол от аптеките . И вече не подценявайте начина на пиене на вода. Подагра- най болезненото заболяване на ставите

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *