Менте-лечителка лекува безплодие с шамански танци и градинска чубрица

Излъгана жена платила 50 лева за измислен сеанс и лечение с чубрица

Знайно е, че жените които имат проблеми със зачеването са лесни жертви на разни измамници. Подобен е и случая с менте-врачката, която зарибявала клиентки чрез обяснения, че можела да ги дари с рожба, благодарение на дарбата, която имала.

Менте-лечителка лекува безплодие с шамански танци и градинска чубрица

Менте-лечителка лекува безплодие с шамански танци и градинска чубрица

Лечителката ликвидирала безплодието, справяла се успешно и с мъжката импотентност, както и с други болести. За целта тя ползвала най-обикновена градинска чубрица, космически лъчения и странни танци.

Пред вестник „Монитор“ пострадалата жена, която се казва Тодорка К. и е от Горна Оряховица, разказва, че тя научила случайно за шарлатанката. Жената пътувала с автобус за София и спътничката й разказала за уменията на лъжливата врачка. Жената веднага й казала имейла на лечителката. Менте-лечителката се именувала „окултен магистър по космогония и лечителство”.

“Демир

Само след три сеанса на жената й било обещано, че ще зачене. За всеки сеанс врачката искала по 50 лева. В крайна сметка дамата решила да пробва и дала 50 лева на измамничката.

След това изпаднала в истински потрес. Окултистката започнала да говори несвързано, да се гърчи и извива, да вдига ръце към небето и да се търкаля по земята.

Заключителната част на сеанса се състояла в това, че мошеничката извадила шише, наръсила с него парче хляб и казала на сащисаната жена да го изяде. Оказало се, че странният лечебен прах не е нищо друго, а най-обикновена чубрица. Като разбрала това излъганата кандидат-майка се ядосала, отказала да плати и напуснала сцената на грозното деяние.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *