Ето коя билка гарантира вълнуваща любовна игра

Любовната игра може да стане незабравимо преживяване с помощта на билка

Една позната, но и не чак толкова позната билка е идеалното решение за вълнуваща любовна игра. Става дума за босилека.

Билка въздейства върху любовната игра!

Любовната игра се подобрява с билка!

Дори да ви звучи неприемливо, невъзможно, странно и прочие, оказва се, че още от дълбока древност тази ароматна подправка се използва като средство за приканване към интимна близост.
През Средовековието се е смятало, че когато жена подари на мъж китка босилек, тя го приканва към любовно преживяване за двама. И това не е странно, като се има предвид мощното действие на босилека а възбуда.
Към днешна дата в Италия все още подправят ястия, смятани за афродизиаци, именно с босилек.
У нас билката също е позната като средство за повишаване на качеството на сексуални акт. Народната медицина вярва, че босилекът въздейства положително в посока на повишаване на плодовитостта, като засилва протичането на някои процеси в тялото.
Освен това, в ароматното стръкче се съдържат още етерични масло, горчиво вещество и полезни танини, които са лечебни при редица състояния и болежки.
На особена слава босилекът се радва и в кулинарията, като той е сред традиционните подправки за различни ястия и към днешна дата.
И все пак най-голям интерес растението предизвиква със свойството си да влияе в положителна посока върху любовната игра.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *