Магданоз и лимон за болки в черния дроб

За да лечението на болки в черния дроб, които ви спохождат от време на време, и за да подарите на тялото си един здрав и добре действащ орган, доверете се на следната лековита рецепта с магданоз и лимон, която сме ви приготвили.

болки в черния дроб

Болки в черния дроб се лекуват със сок от лимон и магданоз

Начина на живот който водим, колкото и целесъобразен да е той, може да повлияе негативно върху здравето на някои жизнено важни органи, като нашия черен дроб например. Пържените храни, както и мазните ястия са неизменна част от ежедневието ни. Но замисляли ли сте се как влияят те върху нас?
Ако чувствате болки в черния дроб, или областта около него, хубаво е да направите лек оздравителен и пречистващ режим. Благодарение на рецептата която ще ви предложим, ще забележите как цвета на кожата ви се избистря, което говори за едно по-добро функциониране на този жизнено важен орган. С помощта на магданоза и лимона, ще подобрите и цялостния тонус на организма си, тъй като тази целебна смес притежава свойството да разгражда мазнините, да намалява апетита и да укрепи имунната система. Освен това, може да ви бъде от полза с диуретичното си и антигъбично свойство.

“Фигурин

За изпълнението на тази почти вълшебна рецепта, полезна за болки в черният дроб, са ви необходими една малка връзка пресен магданоз и две скилидки чесън, които ще смелите на ситно, чрез блендер или пасатор. Към тази кашичка прибавете една супена лъжичка с прясно изстискан сок от лимон. Разбъркайте хубаво и едновременно с това добавяйте вода, докато вашия лек против болки в черния дроб не достигне количеството на една чаена чашка.

Получената смес пийте сутрин и вечер, преди да се нахраните, като всеки ден се пие по една чашка от това природно лекарство. Продължете лечението най-много три дни. Следващите три дни, повторете процедурата и пийте същото количество, но без да прибавяте чесън към приготвянето на сместа. Курса на лечение трябва да продължи общо девет дни, като редувате три дни с чесън и три без. Починете около две седмици и можете отново да повторите процедурата, за лечение на болки в черния дроб.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Магданоз и лимон за болки в черния дроб

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *