Пригответе си маска с билки за копринена коса

Ако искате косата ви да бъде повече от копринена, доверете се на билките!

Ето как можете да постигнете разкошна коса –един от символите на женствеността! За целта не е необходимо нищо друго, освен да се доверите на едно от най-изпитаните природни богатства – билките и народната медицина.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

За коприена коса!

Предлагаме ви да започнете да се готвите за топлите летни месеци още от сега и направите така, че косата ви да изглежда наистина разкошно, защото слънчевите лъчи, горещините, хлорът не прощават на външния ви вид, в това число – и на външния вид на косата.

Като за начало, трябва да определите какъв е типът на косата ви, за да бъдете подготвени за това, което ви очаква, и да съобразите маската за копринена коса, която ще си приготвите с вашата коса.

Маската за копринена коса, която ви предлагаме да си направите, се приготвя под формата на запарка от 1 ч.л. билка и гореща вода. Въпросът е каква да е билката, а отговорът – в зависимост от косата ви.

Ако косата ви е нормална, то подходящи за нея са маската от листа от розмарин или от корени от репей.

Ако косата ви е преобладаващо суха, то заложете на лайка, бъз или коприва и на приготвените от тях маски.

Ако косата ви се омазнява прекомерно бързо, пригответе си маска от лимонена трева или мента.

След като приготвите подходящата за вашия тип коса маска, оставете я да престои около половин час и добавете към нея ? чаша ябълков оцет. С така приготвената смес изплакнете няколко пъти предварително измитата с шампоан коса.

бутон за социални мрежи

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *