Изпитано! За яко тяло вижте това!

Повишете своята жизненост и физическата си сила с помощта на природата

Тренирате всеки ден, тичате на пътечката или плувате… защо тогава мускулите ви не са като на моделите от фитнес списанията? Всеки мъж иска да има красиво оформени мускули, да чувства сила, която да показва и доказва, да привлича женските очи.

Мускулите се развиват по-бързо с билки!

Ако съчетавате тези рецепта на основа билки с активни спортни занимания, неизбежно ще забележите как вашата сила нараства, оформяте стегнати нарастващи мускули и имате значително повече енергия.

Билкова рецепта за  жижненост и сила:

Начин на приготвяне – в по-голям съд поставяте по 20 г корени от перуника, листа от коприва и листа от ягода; стрък седефче, стрък от синя тинтява, стрък червен кантарион. Заливате размесените билки с 1,5 л домашно червено вино и варите десет минути. Прецеждате отварата  и я наливате в тъмно шише.Пие се по една супена лъжица половин час преди ядене три пъти дневно.

“Демир

И за да има ефект вашата тренировка – Никога не трябва почивката да е за повече от две минути между сериите. В 90-120 секунди сте дали достатъчно време на мускулите да си поемат дъх и да натоварите следващата група с максимална интензивност. Отпочивате ли повече от две минути рискувате да загубите напомпването на мускулите. След загубата на ритъма , губите и смисъл от тренировката.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Изпитано! За яко тяло вижте това!

  1. Стига сте лъгали хората с такива простотии. 90% опират до гена по отношение на това как се оформя и как изглежда мускула.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *