Ето кои са най-добрите билки за напълняване

Всеки втори иска да отслабне, но не са и малко хората, които имат нужда от мощни билки за напълняване.

В случай че нямате заболяване, а сте твърде слаби и дори на вас не ви харесва тялото ви използвайте тези чудотворни отвари от билки за напълняване и качете някой друг килограм.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Всички отвари, които ще ви предложим имат силата да стимулират апетита, което ще ви „подсеща“ да си похапнете. Крайният резултат ще ви зарадва, защото сте качили някой друг килограм и вече няма да се притеснявате от прекомерната ви слабота.

Ето ги и чудотворните билки за напълняване:

1. Пача трева – с 500 милилитра вряла вода залейте 3 супени лъжици от билката. Запарете за 60 минути и после прецедете отварата, която ще ви помогне да напълнеете. Изпивайте от нея по 100 милилитра преди консумирането на храна. Чудодейната отвара от билката пача трева ще се погрижа за стимулирането на апетита ви, подобряването на храносмилането и работата на червата.

2. Плодове от див анасон за възбуждане на апетита – в 500 милилитра вряща вода се побавят 2 супени лъжици от плодовете на билката. Запарват се час. Прецеждате и пиете 3 пъти на ден по около 150 милилитра преди хранене.

3. Билка пелин за напълняване – накиснете в 350 милилитра вряла вода 2 супени лъжици с връх от изсушената билка. Запарете и после прецедете. Приемайте чаша по чаша от отварата 2 пъти на ден, преди хранене. Може да я подслаждате с лъжичка мед.

4. Семена от смундух за напълняване – в 250 милилитра студена вода се накисват 2 чаени лъжички от лечебните семена на сминдуха. Оставят се да киснат за 15-ина минутки и после отварата се прецежда. Изпива се преди хранене. Добре е на ден да пиете по 2 такива дози. Тази отвара от семената на сминдуха се грижи за възбуждането на апетита и заедно с това подобрява обмяната на веществата в човешкия организъм.

5. Смес от билки за напълняване – смесвате по 3 супени лъжици от билката бял глог и листа на глухарче, 5 супени лъжици корени от троскот, 4 супени лъжици от листата на бялата бреза и листата на маточината, супена лъжица листа от червен бъз. Обърквате добре вложените билки за напълнявате. От тях взимате една супена лъжица с връх и я заливате с 500 милилитра студена вода. Кисне така в продължение на 60 минути. После билковата отвара се слага на котлона (на тих огън) за поври 5-10 минути. Прецежда се и се пие 3 пъти на ден. Можете да подсладите с малко мед. Приемайте отварата от билки за напълняване най малко 20 дена, за да има положителен ефект от нея.

Билки за напълняване

Билки за напълняване

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Ето кои са най-добрите билки за напълняване

  1. За Бога , назначете си грамотен , професионален и компетентен екип ! За стотен път клиентите споряст с професионалистите за това при какви проблеми как трябва да се приемат билките , защото са ви прочели ? ! ? ! Питам ви : може ли накисване за 15 мин. в студена вода да бъде наречена отвара ? А отварата може ли да е накисване във вода ? ! Поучете 30-40 години преди да учите другите ! УБИВАТЕ ХОРАТА ! ! ! Пемете си отговорността ! ! !

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *