Намалете ШОКОВО килограмите с джинджифил

Малцина са хората, на които им е известно, че редица известни подправки успешно се използват в билколечението и народната медицина, а някои могат да се конкурират успешно с хапчетата за отслабване. Като джинджифила.

С цел отслабване се използва предимно коренищото на джинджифила. След като бъде изсушен, неговият корен придобива белезникав цвят, като запазва силния си и приятен аромат. На вкус се отличава с лека лютивина, която се смята за характерна за добиваното от него етерично масло.

Използването на самото коренище на джинджифила или на етеричното масло, приготвено от него, повишава действието на стомашните жлези, което, на свой ред, е предпоставка за по-успешно и пълно преработване на веществата, които постъпват в тялото заедно с храната. Не бива да се пренебрегват и противомикробното и тонизиращо действие, които продуктът има и които също играят роля за повишаване на цялостния тонус на организма и по-доброто изгаряне на мазнините.

“Демир

С цел подобряване дейността на храносмилателната система, а оттам и намаляване на телесното тегло се използва и самото растение. От край време на популярност се радва рецепта, която предвижда средно голяма ябълка да се настърже на едро ренде и да се размеси с половин лъжица джинджифил, смлян на прах. Така приготвената смес се консумира на гладно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *