Перфектна комбинация за напукани пети!

Оттървете се от напуканите пети веднъж за винаги и то само в домашни условия

Според статистиците през живота си всеки човек извървява средно около 6500 км. Сега, когато вече знаете това, бихте могли да си представите на какво усилие и напрежение са подложени краката ви.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Оттървете се от напуканите пети веднъж за винаги!

Напуканите пети са резултат от години на небрежност и липса на грижи, затова когато предприемате терапия за решаване на проблема не очаквайте положителни резултати в рамките на само два дена.

Обикновено лечението на напукани пети отнема 6-10 дни, при нужда курсът може да се повтори. Билка.инфо ви предлага следните изпитани билкови рецепти, с чиято помощ ще се оттървете от напуканите пети веднъж за винаги и то само в домашни условия и без скъпи спа процедури.

Начин на приготвяне и употреба – вечер се прави компрес с напоен в ябълков оцет памук. Покрива се с найлон и се обува чорап. Повтаря се 2-3 пъти докато мъртвата кожа се олющи. По този начин пукнатините се загубват, а петите стават гладки и меки.

Начин на приготвяне и употреба – Нарежете ябълка на малки кубчета и я сварете в малко количество мляко до получаването на каша. Нанесете я върху поразената кожа на дебел слой, покрийте с марля и оставете да действа 30 минути.

Можете да използвате предложените рецепти на смени, докато постигнете желания от вас резултат.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *