Кажете СТОП на сърдечната невроза!

За да се отървете от сърдечната невроза Билка.инфо ви предлага тези билкови рецепти

Неврозата на сърцето възниква на възраст от 25 до 40 години, най-често при жени, въпреки че през последните десетилетия такива нарушения се появяват и при все повече мъже.

 

Отървете се от сърдечната невроза с Билка.инфо!

Сърдечни невротични симптоми са: сърцебиене, болка в сърдечната област, прескачане, повишено или понижено кръвно налягане. Придружени са от кардиофобия – страх от възможна смърт от „спиране” или „пръскане” на сърцето. Кардалгиите – болките в областта на сърцето биват много разнообразни – пронизващи, давещи, пулсиращи, парещи, стягащи, но е характерно, че често се променят.

За да се отървете от сърдечната невроза Билка.инфо ви предлага следните билкови рецепти.

Начин на приготвяне и употреба – 1 супена лъжица надребнени корени от дилянка се заливат с 400 мл студена вода. Оставят се да киснат 10 -12 часа, като често се разбъркват. От така полученият извлек се пие по 2 пъти на ден след ядене по 1 винена чаша (100 – 120 мл), като не се подслажда. Благоприятства и заспиването.

“Фигурин

Начин на приготвяне и употреба – комбинират се по 100 г мащерка, 150 г мента, по 50 г корен валериана, стрък момина сълза и цвят лайка и 100 г семе резене. 2 супени лъжици от тази смес се слагат в 500 мл вода и врят за около 5 минути. Пие се по 100 мл преди ядене 4 пъти дневно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Кажете СТОП на сърдечната невроза!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *