Обемна, бляскава и дълга коса с домашна маска

Искате дълга коса? Може да стимулирате растежа и с прилагането на една домашна маска, която „дава“ и допълнителни бонуси – блясък и обем

Повечето дами искат косата им да е дълга, но това изисква време. За да се стимулира растежа и не ви трябват скъпи ампули и специални продукти. Нужна ви е само една домашна маска, която се грижи за бързия растеж на косата ви. Тя е много подходяща и за коси, които са загубили своя блясък и обем вследствие на ежедневно третиране (изправяне, къдрене или боядисване). Всяка от вложените съставки в тази домашна маска за вашата коса, носи своите ползи за нея.

Демир бозан билки за бъбреци
Домашна маска за дълга коса

Домашна маска за дълга коса

В маската за коса, която ще ви предложим са включени само три продукта. Те са лесно достъпни и дори винаги се намират в кухнята на всяка домакиня. Продуктите за направата и са кисело мляко, жълтък и какао. Имате ги у дома нали? Е тогава е време да ги смесите и да се наслаждавате на постигнатите резултати.

Рецепта за маска за коса от жълтък, какао и кисело мляко

В стъклена купичка сипете кисело мляко – 1/2 чаена чаша. Него смесете с какао – чаена лъжичка. Накрая добавете предварително разбит пресен жълтък – 1 брой. Разбъркайте хубаво млякото, какаото и жълтъка. Получената каша се нанася бавно върху косата. Сами ще забележите, че бързо започва да изсъхва. Когато това се случи нанесете още един слой от маската. Нанасяте 3 слоя маска. После увивате косата на кок. Слагате върху косата си найлонова торбичка. Чакате 20-тина минутки и измивате обилно с вашия шампоан.

Маската ще стимулира бързия растеж на косата, ще възстанови нейния блясък, ще я направи по-мека и гъста. Повечето въпроси ще са свързани с това, колко време е нужно, за да се постигнат всички тези положителни резултати. Те няма да закъснеят стига да прилагате маската от жълтък, какао и кисело мляко 3 пъти в седмицата. Имайте търпение, прилагайте маската по схемата за 60 дена и се наслаждавайте на меката, лъскавата, бляскавата и дълга коса, за която сте мечтали.

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Обемна, бляскава и дълга коса с домашна маска

  1. Според мен всяка коса има определена дължина и не може да стане по-дълга. Това е мнение на фризьор и е потвърдено от косата ми. Расте до определена дължина и повече не може въпреки че не е изтощена. Все пак не спирам да правя домашни маски, както и купени, не спирам да експериментирам с шампоани и билкови екстракти. Косата ми изглежда подхранена, с блясък, плътна, силна и здрава. Благодаря за статията.

  2. Za da se stimulira rasteja na kosata.na3meseca se namalqt otrqzvT 1sm ot kraq I,zashtooto pochva da cufti I tova spira rasteja po princip

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *