Изпитано! Билкова рецепта премахва нежеланото окосмяване при жените

С тази билкова рецепта можете да премахнете излишното окосмяване!

Ако страдате от прекомерно окосмяване, то по всяка вероятност сте изпробвали всички препоръчвани като особено ефикасни методи за справяне на проблема – от тези, които просто премахват космите, до онези съвети, продукти и терапии, които обещават да премахнат предпоставките, водещи до появата на излишно окосмяване при представителките на нежния пол.

Премахнете окосмяването с билки!

Сега обаче ние ще ви предложим нещо различно – билкова рецепта, ефектът от която е проверен и потвърден от редица известни билкари.

За приготвянето на билковата рецепта, която премахва нежелано окосмяване, необходима е прясна билка змийско мляко – цвят, листа и стъбла. От свежите стръкове се извлича сок с помощта на сокоизстисквачка. С така получения сок се намазват прекомерно окосмените места или тези, на които е нетипично жените да имат косми.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

След като престои около час, сокът се измива с  хладка вода и бебешки сапун, а мястото се намазва с маслен извлек от жълт кантарион. Въпросният извлек се прави като в стъклен съд с похлупак – буркан или шише – се натъпкват пресни цветове от билката. Съдът се допълва със зехтин и се затваря добре. Оставя се на слънчево място за поне 20 дни.

Доказано е, че приложението на тази рецепта за по-продължителен период от време елиминира нежеланото окосмяване.

share button

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *