Откажете цигарите бързо с билки!

Вижте как билките ще ви помогнат да се откажете вредния и скъп навик

Едно от най-големите предизвикателства за пушачите е да се откажат от това свое малко удоволствие, което е и вреден навик. Когато решите да отказвате цигарите, е хубаво да го правите постепенно, а не изведнъж, тъй като това може да ви причини голям стрес, който отново да завърши с фас в уста. Затова действайте бавно и ползвайте услугите на природата.

Откажете цигарите с билки

Има няколко билки, известни със способността си да помагат на хората да откажат цигарите. Те предизвикват определени ефекти, които улесняват процеса на отказване. Някои от тях ще откриете сухи, други в течна форма или на капсули. Сухите билки използвайте за да си направите отвара, а не за да ги пушите.

Лобелия: Това е много силна билка, която помага на ума да се успокои и на тялото да се отпусне. Тя е помогнала на много хора да преодолеят никотиновия глад. Също сред предимствата на билката е и това, че при взаимодействието си с никотина, тя създава усещането, че той има лош вкус.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Жен-шен: Той е сред най-прочутите билки, които стимулират енергията в организма и помагат на тялото да се справи със стреса. Умората и тревожността, свързани с отказването на цигарите, също могат да бъдат преодолени с естественото действие на жен-шена. Той е познат и като средство за възстановяване на баланса в организма, което може да помогне на пушачите да адаптират телата си към липсата на никотин.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *