Очистете тялото си с тази уникална билка!

Ако имате нужда от очистване и пречистване на тялото си, доверете се на тази билка!

Билката зърнастец се отличава с доказан слабителен и очистителен ефект. Тя се използва като ефикасно естествено средство при запек, като се отличава и се жлъчогонния си ефект.

“Фигурин

С лечебна цел се използва кората на растението. Когато се използва за лечението на запек, необходимо е да подбере кора, която е престояла преди година. Употребата на пресни кори не се препоръчва – те също имат слабителен ефект, но често водят и до повръщане.

Очистете тялото със зърнастец!

Като цяло, ефектът от приема на зърнастец по отношение на очистването на тялото е налице след около 8-10 часа след приемането на дрогата. Важно е да се отбележи, че билката не влияе върху функционирането на тънките черво.

С особен успех се използва растението за лечение на атоничен хроничен запек. Доказано е, че редовният прием на зърнастец гарантира справяне с проблема. Все пак трябва да се има предвид, че ако се използва прекалено дълго и постоянно, билката престава да има ефект върху тялото. За сметка на това води до неприятни състояния на токсичност като безсилие, мускулна слабост, диария и цялостно обезводняване на организма.

Добре е бременните жени да избягват приема на зърнастец, защото билката при предозиране може да доведе до аборт.

бутон за споделяне

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *