Паразитите се премахват с тази билка!

Паразитите в червата се лекуват с сантонинов пелин!

Паразитите в червата, когато приналежат към групата на така наречените кръгли глисти, каквито са аксарите, остриците и други, мога да се третират с билката сантонинов пелин.

“Фигурин
Паразитите са сериозно заболяване

Паразитите се премахват с билка!

Самата билка представлява многогодишно тревисто растение, които има характерна, но приятна миризма. Среща се най-вече из песъчливите места, затова у нас билката се бере най-вече по крайбрежието на Черно море и по-рядко във вътрешността на страната.
С лечебна цел се използват цветните кошнички. Съдържащите се в тях вещества ги превръщат и в суровина за производството на различни медикаменти против глисти и чревни паразити. Основно, този ефект се дължи на веществото сантонин.
Освен него, в билката против пазаризи се съдържат хеленин, етерично масло, камфора и други. Листата на растението пък са изключително богати на витамин с и флавоноиди.
За лечение на паразити със сантонинов пелин се използват, както вече стана дума, цветните кошнички. Те се стриват на прах. След като това се направи, към тях се добавя мед до получаването на хомогенна каша. От въпросната каша се приема по определена схема, като се смята, че това е идеалното средство за обезпаразитяване. След терапията с билката против паразити се приема очистително. Важно е да се знае, че растението е отровно и премахването на паразити с негова помощ трябва да става под лекарско наблюдение.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *