Тази билкова рецепта лекува пневмония!

Оттървете се от пневмонията и дишайте свободно отново

Пневмонията е много сериозен възпалителен процес на паренхима на белите дробове, който най-често се насочва към алвеолите и пространството между тях.

“Фигурин

Оттървете се от пневмонията и дишайте свободно отново!

Когато възпалението обхване целия лоб, се нарича лобарна, на част от него – лобуларна, а когато са засегнати бронхите и алвеолите – бронхопневмония.

Болестта обикновено се появява впоследсвие като усложнение от инфекция на горните дихателни пътища – простуда, грип, усложнение след остър или хроничен бронхит, бронхиектазии, варицела, морбили или магарешка кашлица.

Зимният и раннопролетният период са изключително „плодотворни” за развитието на бронхопневмония, поради ниския имунитет на тялото ни.

Билка.инфо ви предлага тази изпитана билкова рецепта, с чиято помощ ще се оттървете от пневмонията и ще дишате свободно отново.

Начин на приготвяне и употреба – препоръчва се смесен гръден билков чай със сухи наситнени билки, 100г борови връхчета, по 50г ленено семе и стръкове росянка, по 40 г плод драка, жълт кантарион и анасон, по 300г цветове от невен, корени иглика, цветове живовляк, листа мента, стръкове хвощ и исландски лишей. Употребяват се като запарка от 2 супени лъжици от сместа в 500 мл вряща вода след киснене за 2 часа. Прецедена се пие по 1 винена чаша (100 – 120мл) 4 пъти дневно преди ядене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *