Някои популярни билки за отслабване

билки за отслабване

Отслабване и билки – глухарче

Отслабването се превърна в една мега индустрия по целия свят като Южна Африка не прави изключение. Накъдето и да погледнеш, ще видиш реклами, които обещават безпроблемно отслабване с продукта Х или с хапчето У. Но какво всъщност съдържат тези магически средства за отслабване?
Повечето от тези продукти съдържат билки за отслабване. Някои от тях лесно можем да си набавим от градината на баба.
Алое Вера е високо ценено растение от любителите на цветя. Екстракт от Алое Вера подобрява храносмилането и помага за изчистване на храносмилателния тракт. То е основна съставка в доста продукти за отслабване.
Астрагалус е вид билка за подсилване на организма и подобряване на усвояването на хранителните вещества. Но тази билка не се препоръчва, ако имате високо температура.
Врабчови чревца е една от чудесните билки за отслабване. Може да я консумирате под формата на салата. Може да я комбинирате с глухарче, вечерна иглика, коприва и тученица. Ако искате да отслабвате по естествен начин е добре да включите тази зелена салата в менюто си.
Глухарчето е билка, която помага не само при отслабване. Тя също така притежава способността да извлича токсини от бъбреците, да подобрява обмяната на веществата и да убива желанието за сладки неща. Удобно е да се приема под формата на чай, поне три пъти дневно.
Ако искате да отслабвате здравословно и естествено, доверете се на тези билки за отслабване!

Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *