Потиснете апетита с билки!

Възможно е да контролираме апетита си единствено с помощта на подходящите билки!

Ако основната ви задача непосредствено след празниците ще бъде отслабване, то за целта могат да ви послужат някои изпитани рецепти от народната медицина. Това, разбира се, не може да стане чрез вълшебна пръчица, но упоритост, постоянство и правилна комбинация ще ви бъдат от помощ. Ако към тях добавите и билки, познати като билки за отслабване, то скоро след отминаването на сезона на тежките софри и вкусните гозби, ще върнете фигурата си от преди началото на празничния сезон, като може да намалите обиколките си и допълнително.

“Фигурин

Контролирайте апетита с билки!

Освен че важно е какво човек трябва да НЕ прави във времето, в което прави опит да отслабне, от същото значение е и това, което той трябва да прави, за да постигне желаните резултати.

Основните билки, които са известни с това, че имат свойството да потискат апетита, а оттам и да намаляват телесното тегло, са гардинилия, корени от далия и йерусалимски артишок. Въпреки че те не са сред популярните у нас билки, те имат доказани свойства, които им носят слава, когато на дневен ред е отслабването. Именно поради това подходящата диета, допълнена от билки, които потискат апетита, скоро ще ви доведат то желаните резултати.

бутон за споделяне

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *