Почистване на кожата и тялото след почивката

Повечето от вас прекараха лятната си отпуска на море, тялото ви е било изложено дълго време на слънце и затова е добре да предприемете почистване на кожата и организма с няколко лесни стъпки, които ще опишем по надолу.

Отиваме на почивка, за да се отървем от сивото ежедневие и натрупания стрес, но за жалост през ваканцията ние всъщност пренатоварваме организма си, защото се храним нездравословно, приемаме по-голямо количество алкохол и излагаме прекалено дълго време тялото си на слънце.

Почистване на кожата с мед

Почистване на кожата с мед

Не сте ли забелязали, че повечето пъти, когато се приберете у дома, след почивка вие се чувствате изморени, а не отпочинали? Това е така, защото всички тези фактори влияят на организма неблагоприятно и той има нужда от малко помощ, за да се възстанови.

Ние ви предлагаме няколко лесни начина за почистване на кожата и организма, които е добре да приложите, след като почивката ви свърши и се приберете, защото така ще възвърнете тонуса и енергията, като изчистите тялото от всички натрупани вредни токсини.

“Фигурин

Нека вече ви представим как да използвате мед за почистване на кожата и активен въглен за пречистване на организма от токсини.

1. За пречистване на организма използвайте активен въглен, като в рамките на 10 дена всяка сутрин приемате 5 таблетки активен въглен с чаша топла вода. Активният въглен се слави със своята сила да улови и изхвърли навън от тялото всички натрупали се вредни токсини в дебелото черво, стомаха и тънките черва.

2. Почистване на кожата само с мед – 10 поредни дини почиствайте кожата по седалището, бедрата и корема си. Процедурата е много лесна, просто изсипвате малко количество мед в дланта си после я залепяте на проблемните зони. След секунди отлепяте ръката си от там. Със всяко следващо залепяне ускорявайте движението. В кожата ви трябва да попие всичкия натурален ден, който сте изсипали в ръката си. Когато забележите белия слой по кожата си, това означава, че меда е попил в нея и е изтеглил мръсотиите и токсините. Спирате движението на това място щом белия слой се пренесе в ръката ви. За всеки участък са ви нужни не повече от 10 минутки. Когато приключите с лесното почистване на кожата просто се измийте с топла вода.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Почистване на кожата и тялото след почивката

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *