ИЗПИТАНО! Тази рецепта ви предпазва от болести!

С тази билкова рецепта укрепва имунната система за дълго време

Колко ще боледува един човек, зависи от формирането и развитието на имунната му система. Тя определя неговата устойчивост или неговата податливост на заболявания, съответно с бактериален, вирусен, гъбичен произход и развитието на алергии. Процесът на изграждане на имунната система продължава с години, защото тя се придобива в процеса на развитието на организма.

“Фигурин

Укрепването на имунната система е важно

Когато имунната ни система се справя бързо и лесно с болестотворните агенти (поради изграден имунитет или заради доброто си състояние), ние понякога даже не разбираме, че ги е имало. Ако леко се затрудни, чувстваме неразположение, но ако й трябва повече време или трудно се справя, ние се разболяваме.

Укрепването на имунната система не е важно само, когато трябва да се възстановим от някое заболяване, но и за поддържане на нормален и здравословен живот.

Освен имуностимулаторите, има и други начини, чрез които можем да подкрепим имунната си система и така да си спестим много неприятности.

Предлагаме ви тази изпитана билкова рецепта за повишаване устойчивостта на организма към инфекции и заболявания:

Начин на приготвяне – вземат се 1 корен от хрян /не по-къс от 10 см/, 1 супена лъжица мед, 3 – 4 ябълки / обелени и счукани/, 100 мл вино, след което се размесват добре на пюре. От него се маже на филия хляб и се изяжда. Дозата е за 2 дни.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *